Katte og piller.

Af Lars Wang.

En kat er sin egen. Det ved enhver, der har været i nærheden af de pelseklædte uhyrer. Men selv en kat har brug for medicin, eller for hunkattens vedkommende en p-pille. Hvordan får man så stoppet pillen ned i kræet? Det findes der en international vejledning i.

1 . Tag katten op og hold den i venstre arm, akkurat som en baby. Brug højer hånds tommel og pegefinger til at åbne kattens mund med, mens pillen holdes i højer hånd. Trill forsigitigt pillen ned i kattens gab og giv den tid til at synke.
2 . Saml pillen op fra gulvet og hiv katten under sofaen ud. Tag katten om i venstre arm og gentag processen.
3. Hent katten i soveværelset og smid den våde pille ud.
4. Tag en ny pille fra pakningen. Hold katten i venstre arm, mens du har fat i dens bagpoter med hånd. Tving kattens kæber fra hinanden, og skub pillen ned i dens mund med højre pegefinger. Hold kattens mund lukket i 10 sekunder.
5. Samle pillen op fra guldfiskekummen. Hent katten ned fra garderobeskabet og tilkald din samlever fra haven.
6. Knæl ned på gulvet med katten fastspændt dine ben. Hold fast i for- og bagpoter, ignorer kattens knurren. Få samleveren til af holde kattens hoved fast med den ene hånd, mens han/hun med den anden hånd tvinger en trælineal ned i kattens mund. Tril pilled ned ad linealen og masser kattens hals imens.
7. Træk katten ned fra gardintangen og tag en ny pille fra pakningen. Husk at notere " ny trælineal og gardiner sys" på en huskeseddel. Samle forsigtigt skårene fra vasen og porcelæns figuren fra amagerhylden op.
8. Svøb katten ind i et stort håndklæde og få samleveren til at lægge sig oven på katten, så kun dens hoved er synligt. Stop pillen i den ene ende af at pusterør, tving kattens mund åben en blyant og pust i røret.
9. Tjek pillepaknings etikette og noter dig, om medicinen er farlig for mennesker. Drik et glas vand for at fjerne den grimme smag. Forbind sameleverens arm og fjern blodsporerne fra tæppet med vand og sæbe.
10. Hent katten i naboens redskabs skur. Tag en ny pille. Andbring katten i et skab med døren klemt mod dens hals, så kun hovedet stikker ud. Tving dens mund åben med en ske. Skyd pillen i kattens mund med en elastik.
11. Hent en skruetrækker og sæt skabsdøren op på hænglserne igen. Lig et koldt omslag på kinden, og tjek datoen for seneste stivkrampe vaccanation. Smid den itue revende T-shirt ud og hent en ny i soveværelset.
12. Ring til brændvæsnet, så de kan få katten ned fra træet ude på vejen. Sig undskyld til naboen, som bankede ind i plankeværket, da han prøvede at undgå at køre katten over. Tag den sidste pille fra pakningen.
13. Bind kattens for- og bagpoter sammen med en tøjsnor, og bind katten fast til et af spiseborderetsben. Hent et par solide arbejdshandsker i skuret. Stop pillen ned i kattens mund efterfulgt af små bidder af råt kød. Hold kattens hovede lodret, mens du hælder to krus vand i den for at skylle pillen ned.
14. Få samleveren til at køre dig på skadestuen. Sid stille, mens lægen syr dine fingre og underarm, og fjerner rester af piller fra dit højer øje. Ring til møbelforretningen og bestil et nyt spisebord.

Sådan giver du en hund en pille.

1. svøb pillen i bacon.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

I wish not concur on it. I think warm-hearted post. Especially the title-deed attracted me to be familiar with the sound story.

Anonym sagde ...

Nice dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.